Kako do bezbednijeg softvera? Saznajte ne meetup-u kompanije Zhulke

Software security talks

Na predstojećem okupljanju kompanije Zhulke govoriće se o značaju bezbednosti softvera u razvojnom procesu. Više o ovoj temi prisutni će imati priliku da saznaju od stručnjaka iz ove kompanije.

Svi koji budu prisustvovali okupljanju imaće priliku da poslušaju dva predavača, Volfganga Besingera (Lead consultant u kompaniji Zhulke) i njegovog kolegu Milana Starčevića (Lead software engineer). U prvom predavanju, Volfgang će sa publikom podeliti savete o tome kako izbeći nepotrebno trošenje vremena i novca tokom pregovora sa razvojnim tmovima uz dodatni fokus na bezbednost proizvoda koja često ume da bude zanemarena.

Prisustvo je besplatno, prijavite se na vreme

Sa druge strane Milan će u okviru predavanja koje nosi naziv „Secure by Design“ govoriti o važnosti bezbednosti softvera, uz osvrt na konkretne primere. On će prisutnima bliže govoriti o terminu SDLC (System development life cycle) i na koji način sprovesti pozitivne prakse kako bi se povećala bezbednost softvera.  

Više informacija o predstojećem okupljanju dostupno je na zvaničnoj stranici kompanije Zhulke, gde se pored agende događaja nalazi i link za prijavu. Iz organizacije napominju da je prisustvo besplatno za sve zainteresovane ali je zbog ograničenog broja mesta potrebno obezbediti mesto na vreme.