SME is MVP - Prvi nacionalni nacionalni forum malih i srednjih preduzeća u Srbiji

SME is MVP – Prvi nacionalni nacionalni forum malih i srednjih preduzeća u Srbiji

U organizaciji USAID-ovog Projekta saradnje za ekonomski razvoj, prvi nacionalni forum mikro, malih i srednjih preduzeća pod nazivom SME is MVP biće održan 5. decembra u Beogradu.

Ova preduzeća su najdragoceniji igrači na tržištu i ključ razvoja srpske ekonomije, a prvi put u Srbiji jedan poslovni forum u potpunosti je posvećen njima, naglašavajući značaj razvoja ovog segmenta privrede i nudeći konkretna rešenja za rast i unapređenje njihovog poslovanja.

Praktični saveti i konkretna rešenja za male i srednje preduzetnike

U prisustvu velikog broja preduzetnika, predstavnika malih i srednjih preduzеća kao i predstavnika Vlade Srbije, poslovnih asocijacija, stručnjaka iz različitih oblasti poslovanja i predstavnika velikih kompanija, na Forumu će biti predstavljena rešenja za adekvatno finansiranje malih i srednjih preduzeća, kao i sve prednosti elektronske trgovine, poslovnog modela koji pruža priliku za rast u poslovanju i proširenje tržišta kako lokalno, tako i globalno. Jedinstven koncept ovog događaja omogućiće preduzetnicima da se upoznaju sa brojnim praktičnim i konkretnim rešenjima koje mogu da koriste odmah.

U izložbenom prostoru pod nazivom „Zona rasta“, kreiranom specijalno za ovu priliku, biće predstavljena inovativna poslovna rešenja koja nude preduzetnici u elektronskoj trgovini, upravljanju firmama, digitalnoj ekonomiji, poreskom sistemu i finansiranju. Svi zainteresovani moći će da zakažu 15-minutni sastanak sa predstavnicima firmi koje izlažu u ovom delu programa i potraže rešenje za unapređenje svog poslovanja.

Želite da budete konkurentniji u svom poslovanju?

Za mala i srednja preduzeća, Forum će biti jedan veliki odgovor na važno pitanje „šta mogu da učinim danas, da (p)ostanem šampion sutra?“, uključujući i ono što sami mali biznisi mogu da promene u svom poslovanju kako bi postali konkurentniji.

Nakon godišnje Ankete 1.000 preduzeća, serije Pojačalo druženja i niza događaja posvećenih alternativnim izvorima finansiranja, finansijskim tehnologijama, e-trgovini i drugim temama, nacionalni forum malih i srednjih preduzeća je nova aktivnost u podršci USAID-ovog Projekta saradnje za ekonomski razvoj unapređenju poslovnog okruženja za male biznise u Srbiji.

Ulaz je besplatan. Agendu možete pogledati na zvaničnom sajtu događaja, a da rezervišete svoje mesto na vreme, prijavite se ovde.