Sinergija Challenge poziva talentovane timove da naprave digitalna FinTech i GovTech rešenja

Sinergija Challenge takmičenje

Sinergija Challenge je takmičenje pokrenuto da okupi talentovane timove - sa ciljem da se pronađu što bolje ideje koje mogu demonstrirati pozitivan uticaj digitalizacije na unapređenje raznih aspekata kvaliteta života.

Ako želite da kreirate digitalna rešenja kojima možemo da unapredimo postojeće sisteme i olakšamo živote hiljadama ljudi – ovo je takmičenje na koje treba da se prijavite. Sinergija Challenge je namenjen timovima, startapima i manjim IT kompanijama i obuhvata dve teme – #FinTech i #GovTech. Svaka od tema sadrži po dva izazova.

#FinTech

Platimatik – Plaćanje po meri korisnika.
Identifikuj korisnika – Upotrebi digitalne kanale kako bi upoznao korisnike banaka.

#GovTech

Obavesti me – Nađi način da efektivno komuniciraš sa građanima.
Proceni vozilo – Nađi način da tačno i u realnom vremenu proceniš vozilo.

Traže se razrađene ideje ili već izgrađena digitalna rešenja koja su orijentisana ka korisniku, jednostavna za korišćenje i bazirana na novim tehnologijamaIzabrane finaliste očekuje organizovan mentorski program, predstavljanje rešenja na Sinergija konferenciji pred žirijem kao i brojne nagrade, a rok za prijavu je 4. oktobar do ponoći.

Sve informacije o Sinergija Challenge možete naći na sajtu sinergija.live ili možete pisati na sinergija.challenge@icthub.rs. Sinergija Challenge se organizuje u saradnji Sinergije i ICT Hub-a, uz partnersku podršku Kancelarije za informacione tehnologije i eUpravu Republike Srbije, Udruženja banaka Srbije i kompanije Microsoft.