Seedstars Novi Sad - Netokracija.rs

Seedstars Novi Sad

Seedstars World, kao jedno od najvećih takmičenja za startape u ranoj fazi razvoja na rastućim tržištima i startap scenama održaće se u Srbiji po treći put zaredom.

Na Seedstars događaj u Novom Sadu, pravo za učestvovanje imaju oni startapi koji su do sada podigli manje od 500.000 dolara u različitim oblicima finansiranja, a uz to su izgradili održiv proizvod. Pored toga, tim koji stoji iza pomenutog događaja gledaće još jedan kriterijum koji se tiče potencijala regionalne i globalne skalabilnosti proizvoda.

Osim što će prezentovati Srbiju na na Seedstars regionalnom samitu, pobednik će dobiti šansu da osvoji put u Švajcarsku, tačnije na takmičenje Seedstars Summit, gde će se boriti za vredne nagrade i investiciju od 500.000 dolara.

Prijave za predstojeći događaj u Srbiji su otvorene do 26. maja na zvaničnom sajtu događaja, a nakon procesa selekcije, tim koji stoji iza Seedstarsa objaviće spisak sa odabranim startapima koji će imati pravo da učestvuju na treningu u Novom Sadu – koji podrazumeva i susrete sa investitorima kao i prezentovanje ideja.