SEE Gaming Business Forum o poslovnim aspektima industrije igara na sreću

SEE Gaming Business Forum

Drugi godišnji SEE Gaming Business Forum održaće se 15. oktobra 2021. godine u hotelu Mona Plaza u Beogradu, kao i na virtuelnoj platformi.

SEE Gaming Business Forum je regionalni događaj koji se bavi svim poslovnim aspektima i interesnim sferama industrije igara na sreću, počevši od poslovnih strategija, regulative, odgovornog priređivanja, primene tehnoloških rešenja, kao i aktuelnih HR tema, sa posebnim fokusom na tržište Jugoistočne Evrope.

I ove godine SEE Gaming Business Forum će se održati pod institucionalnim pokroviteljstvom Uprave za igre na sreću i Ministarstva finansija Republike Srbije. Forum okuplja vodeća svetska i regionalna imena industrije, regulatorna tela i tehnološke kompanije.

Pored predstavnika Uprave za igre na sreću Republike Srbije, konferenciji će prisustvovati i predstavnici Nacionalne lutrije Slovačke, Nacionalne lutrije Slovenije, Evropske asocijacije priređivača za onlajn igre na sreću i klađenje (EGBA), kao i mnogi poznati međunarodni i lokalni brendovi, operateri i tehnološke kompanije poput: ElBet, BalkanBet, Merkur Games, AdmiralBet, GreatOdds, Betsson Group, Better Collective, Oryx Gaming, Trustly, NSoft, SignID, itd.

Ovaj događaj je idealna prilika za razmenu mišljenja između svih interesnih grupa industrije igara na sreću, online i land-based priređivača, regionalnih regulatornih tela i asocijacija, konsultanata, kompanija koje se bave razvojem igara i softverskih rešenja, KYC rešenja, kako bi razgovarali o pravnim okvirima, poslovnim i tehnološkim izazovima, kao i budućim trendovima na ovom dinamičnom i zahtevnom tržištu.

Za više detalja i registraciju posetite seegamingforum.com. Broj mesta je ograničen. Konferenciju organizuje New Angles Consulting kompanija specijalizovana za organizaciju poslovnih konferencija, kao i savetovanje u oblasti marketinga i razvoja poslovanja.