Schneider Electric meetup - koje su funkcije finansija u rastućoj IT kompaniji

Schneider Electric online meetup

Schneider Electric organizuje novi Meetup - 'Taking care of finance in a growing IT company'.

Odgovarajuća briga o finansijama ključna je za dugoročno poslovanje svake IT kompanije. Izazova je mnogo, počevši od izbora odgovarajućeg poslovnog modela, adekvatnog poslovnog plana, preko organizovanja isporuke rešenja klijentu, pa sve do adekvatnog evidentiranja poslovnih promena nastalih u tom procesu.

Funkcija finansija je sve vreme prisutna kao podrška poslovanju. Ako tome dodamo i činjenicu da se na istom mestu susreću i razvojni centar i centar za isporuku, jasno je da finansije imaju jednu od najsloženijih uloga jer im je cilj da obezbede pravovremene i korisne informacije o performansama poslovanja.

U želji da približi primere iz prakse, kompanija Schneider Electric organizuje interaktivnu prezentaciju funkcije finansija u jednoj rastućoj IT kompaniji. Bilo da ste deo IT zajednice, kolega iz oblasti finansija ili donosilac odluka u IT kompaniji, Marko Crnogorac, Senior Project Controller u novosadskom Razvojnom centru Schneider Electric, podeliće sa vama svoja profesionalna iskustva. Pridružite se novom Meetup-u Schneider Electric-a 9. decembra od 18 časova putem sledećeg linka.