Schneider Electric organizuje online meetup na temu isporučivanja enterprise rešenja globalnim klijentima

Schneider Electric razvojni centar organizuje online meetup

U četvrtak 28. oktobra u 18h na online meetup-u inženjeri Schneider Electric razvojnog centra govoriće o svojim iskustvima prilikom isporučivanja enterprise rešenja klijentima širom sveta.

Ovaj online meetup nosiće naslov “My Enterprise Project Experience: How to deliver mission critical systems around the globe?”, a kroz predavanje na pomenutu temu isporučivanja enterprise rešenja klijentima širom sveta, publiku će provesti Milen Miodanić, Marko Rakić i Marko Čomić. Oni će preneti svoja iskustva u isporuci enterprise projekata, dok će se govoriti i o ostalim temama:

  • Kako efikasno isporučiti enterprise rešenje širom sveta u zemljama poput Kolumbije, Senegala, Malezije, SAD, gde jedan od izazova može biti i otklanjanje kulturoloških razlika?
  • Na koji način pomoću diskusije sa IT departmanima i konsultantima prevazići predrasude koje često postoje?
  • Kako doneti ispravnu odluku i prilagoditi se svim zainteresovanim stranama?
  • Koji je minimalni nivo tehničke ekspertize, a koji upravljačkih sposobnosti?

Biografije predavača

Milen Miodanić je završio master studije na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu, na odseku za Računarstvo i automatiku. Sa Schneider Electric-om se upoznao 2008. godine, kada je postao njihov stipendista. Danas radi na poziciji Solution Architect u sektoru za isporuku projekata.

Marko Rakić se nakon završenih studija na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu zaposlio u Schneider Electric-u na mesto projektnog inženjera. Njegov posao podrazumeva razumevanje zahteva klijenta, definisanje najboljih rešenja i komunikaciju sa developerima. Tu je da pomogne klijentu da i posle izvršenja projekta iskoristi proizvod na što bolji način.

Marko Čomić je završio političke nauke u Novom Sadu, potom master studije Evropske integracije i međunarodni odnosi. Sa Chevening stipendijom britanske Vlade odlazi na master studije menadžmenta na Univerzitetu u Birmingemu, koje završava 2018. godine. Trenutno radi kao projektni menadžer u Schneider Electric-u. Timski je igrač i srećan je kad vidi da postoji dobra atmosfera u timu koji vodi, kada svakim danom napreduju, rastu i uče zajedno.

Dodatne informacije o događaju kao i link za prijavu moguće je pronaći na sajtu ovog događaja.