Sarajevo Digital Marketing

Sarajevo Digital Marketing

Sredinom novembra u hotelu Ibis Styles u Sarajevu održaće se drugi Sarajevo Digital Marketing seminar na kojem će učesnici imati priliku da se upoznaju sa digitalnim veštinama koje mogu koristiti kako bi unapredili poslovanje.

Prvi dan konferencije obeležiće predavanja digitalaca koji sarađuju sa najvećim svetskim kompanijama, dok će drugi dan biti rezervisan za Google radionicu sa Miroslavom Vargom vodećim regionalnim stručnjakom za Google oglase i jednim od retkih sertifikovanih Google trenera u Evropi.

„Prošlogodišnji seminar imao je ocenu 4.8 od mogućih 5, pa smo odlučili da ove godine idemo sa dva dana. Takođe smo rešili da posebnu pažnju na ovogodišnjem seminaru posvetimo turizmu, odnosno digitalnim procesima koji poboljšavaju rezultate kampanja turističkih preduzetnika“, istakao je organizator Anel Čiplaković iz agencije WebMajstor.

Važno je napomenuti da prvih 25 učesnika koji rezervišu kartu, besplatno dobijaju učešće na celodnevnoj radionici Miroslava Varge. Sarajevo Digital Marketing seminar ima za cilj da okupi marketing menadžere, preduzetnike, kao i sve individualce koji ne žele da zaostaju, već da unaprede znanje i veštine na polju digitalnog marketinga.

Više informacija o samoj konferenciji dostupno je na zvaničnom sajtu, gde je moguće pronaći i cene kotizacije kao i kompletan spisak predavača.