Dell Technologies Remote Workforce webinar

Dell Technologies Remote Workforce webinar

Kompanija Dell Technologies kroz svoj webinar i online sesiju 'Remote Workforce' upoznaće učesnike sa temom poslovne budućnosti i sadašnjosti, uz osvrt na efikasan rad od kuće pomoću modernih tehnologija.

Ovaj brend ima za cilj da kreira povezano radno okruženje (Connected Workplace) kako bi osigurali svakodnevni kontinuitet poslovanja, dok iz Della dodaju sledeće:

Verujemo da rad na daljinu može da osnaži veću produktivnost uzimajući u obzir bilo koje mesto rada, da može da omogući dosledno iskustvo za korisnike i IT, kao i da obezbedi sigurnost korisnika i proširi je na kućnu kancelariju u svakom trenutku.

Kao i do sada, Dell želi sebe da pozicionira kao pružaoca tehnoloških rešenja. Povezano radno mesto je ključni pokretač operativnog kontinuiteta u modernom dobu distribuirane, raspodeljene radne snage. Ono pomaže da se poboljša produktivnost i iskustvo time što pruža korisnicima siguran pristup podacima, aplikacijama i uslugama bez obzira na samu lokaciju korisnika.

Teme o kojima će se govoriti predavači na webinaru:

  • Work from Home – how to set up a Professional Home office with the latest Dell Client Solution Portfolio koji će voditi Martyna Federkiewicz, Field Marketing Manager CS Adriatic&Bulgaria, Dell Technologies & Jelena Perko, CSG Sales Specialist, West Adria, Dell Technologies. 
  • How Workspace ONE Empowers remote workers? – koji će voditi Rafal Drewelus, Commercial VMware Business Unit, Dell Technologies. 
  • Ready-to-work, factory Configuration devices improving End users Experience – Dell Services koji će voditi Thanos Tsakalos, Services Sales Manager Adriatic, Bulgaria&Romania.

Pomenutom događaju možete se pridružiti jednostavno kroz besplatno prijavljivanje putem sledećeg linka gde se nalaze i ostale informacije o webinaru.

Kompanija Dell Techologies je lideri na polju poslovnih rešenja kućnih tehnologija i rada od kuće godinama, razvijajući i pružajući široki portfolio proizvoda i rešenja, kako bi korisnicima pomogli da omoguće rad na daljinu i time jedinstvene izazove pretvore u nove prilike za svoje biznise.