Regional Scrum Gathering u Beogradu, iskoristite priliku za Agile networking uživo

Regional Scrum Gathering

Jedna od najznačajnijih Agile konferencija u našem regionu će se održati 17. i 18. novembra u Madlenianumu. Dva nezaboravna dana učenja i networkinga će vas sigurno inspirisati za nova poslovna unapređenja koja možete odmah primeniti.

Agile je nezaustavljiv trend i ubrzano ga usvajaju sve poslovne organizacije. U skladu sa nazivom konferencije “Agile in IT & Beyond”, teme koje vas očekuju će biti raznovrsne te ćete imati prilike da čujete najpoznatije svetske predavače iz oblasti agilnih transformacija u IT svetu, ali i u svetu HR-a, marketinga, menadžmenta i svih ostalih biznis sfera.

Na ovogodišnjoj konferenciji, svako će imati priliku da čuje i nauči nešto novo, kao i da razmeni iskustva sa drugim agilnim entuzijastima. Na tri različite scene, biće organizovana predavanja i radionice u kojima će prisutni moći aktivno da učestvuju.

Prednost ovakvog događaja je što možete da birate oblasti koje vas lično najviše interesuju – bilo da su u pitanju IT usko stručne: DevOps, QA, Data Science, AI Technologies, Software Products, Planning and Estimation, ali i druge tj. beyond: Agile Leadership, Agile Transformation, Management 3.0, Agility in HR, Agility in Marketing i druge.

Razgovarajte sa najpoznatijim Agile predavačima

Dva dana učenja i networking-a će vas sigurno inspirisati za nova poslovna unapređenja koja možete odmah primeniti. Ovaj događaj je jedinstven i po tome što će se pojaviti i sa vama razgovarati svetski poznata imena: Niels Pflaeging, Jutta Eckstein, Elize Hamseer kao Keynotes, ali i još dvadeset drugih predavača, kako internacionalnih, tako i regionalnih.

Zvanična aplikacija događaja, MatchAbout, će se pobrinuti da svi učesnici mogu da isprate sve što je vezano za sam događaj, bilo da učesnicima treba vodič kroz Beograd, logističke informacije o događaju, agenda ili komunikacija sa učesnicima.

Ne propustite priliku da ove godine uživo slušate i razgovarate sa najpoznatijim Agile predavačima, kao i da se povežete sa najznačajnijim Agile praktičarima iz IT i non-IT zajednice. Više informacija pronađite putem email-a: scrum@puzzlesoftware.rs ili sajta www.agile-serbia.rs.