Najbolji regruterski event u regionu stiže u Beograd

Recruiters Assemble

Popcorn Recruiters organizuje u Beogradu šesti po redu Recruiters Assemble, jedan od najvećih događaja u regionu za regrutere, TA i HR profesionalce.

Recruiters Assemble je sada već postao omiljeno mesto okupljanja za eksperte iz ove industrije iz celog regiona, kojem se rado vraćaju.

Popcorn Recruiters, jedina specijalizovana regruterska agencija za IT, Outsourcing i BPO profesionalnce u BiH i jedna od vodećih u regionu Balkana tako je uspela da napravi sjajnu priču za sve regrutere.

Ova agencija podržava raznolik portfolio međunarodnih i regionalnih kompanija, od startapa do multinacionalnih korporacija u Jugoistočnoj Evropi dok putem Talentor grupacije regrutuju tech profesionalce u preko 30 zemalja širom sveta.

Baza kandidata kompanije sadrži preko 75.000 profesionalaca, koje su imali priliku da upoznaju, predstave i zaposle za klijente poput: AT&T, T-Mobile, Rimac Automobili, DXC, Microblink, Infobip, Symphony, Concentrix i mnoge druge.

Zašto Recruiters Assemble?

Recruiters Assemble okuplja lidere industrije, stručnjake, profesionalce, entuzijaste, ali i one koji to žele da postanu, kako bi diskutovali o novim trendovima, delili uspešne, ali i neuspešne prakse, širili poznanstva i konačno uživali u druženju sa kolegama iz industrije uz piće i slane zalogaje.

Kako se prijaviti?

Učešće na događaju je besplatno, ali je broj mesta ograničen i ukoliko još niste, prijavite svoje učešće. Prijave, kao i više informacija o samom događaju pronađite na sledećem linku.