ReactWeek2021 konferencija: Unapredite vaše znanje iz programiranja

ReactWeek2021 konferencija

Želite da upoznate React i saznate sve aktuelnosti i novitete? Iskoristite kišni novembar da se smestite gde je vama najudobnije i u sedam dana saznate sve što vas zanima od iskusnih senior inženjera!

ReactWeek konferencija ima za cilj da kroz seriju stručnih predavanja već iskusne JavaScript programere upozna sa ovom bibliotekom, a one programere koji već aktivno rade sa React-om upozna sa novinama kako bi svoje znanje podigli na viši nivo i bili konkurentniji na tržištu rada. Konferencija se ove godine održava od 1. do 7. novembra, treću godinu zaredom, a drugu u online formatu. U ovom periodu održaće se:

  • 2 radionice;
  • 12 predavanja;
  • 4 Master Class sesije;
  • 6 TechTalk javnih meetup događaja.

Master Class sesije i predavanja su predviđeni za ljude koji već imaju iskustvo sa React-om i žele da unaprede svoje znanje, dok su radionice pogodne za one koji žele izražen hands-on pristup. Teme koje će se obrađivati su podeljene po nivoima, od početnog, preko srednjeg, do naprednog.

Raspored i opisi svih predavanja se nalaze na zvaničnom sajtu reactweek.dev. Prijave su otvorene! Iz organizacije pozivaju sve zainteresovane da im se pridruže na predstojećoj konferenciji, a do tada se naoružajte znanjem pomoću videa sa YouTube kanala ove organizacije. Takođe, više informacija možete saznati i putem društvenih mreža Instagram, LinkedIn, Facebook i Meetup.