ReactWeek 2020 konferencija - Netokracija.rs

ReactWeek 2020 konferencija

Sve što treba da znate o React-u, modernoj JavaScript biblioteci koja pruža jednostavan način kreiranja i održavanja kompleksnih UI komponenti, možete saznati za nedelju dana.

React je inicijalno kreiran od strane kompanije Facebook i popularnost je stekao zahvaljujući odluci da od prvog trenutka bude objavljen kao Open Source rešenje, što je privuklo veliki broj inženjera iz celog sveta da prihvate, nauče, a kasnije se i priključe daljem razvoju same biblioteke.

ReactWeek.dev konferencija ima za cilj da kroz seriju stručnih predavanja već iskusne JavaScript programere upozna sa ovom bibliotekom, a one programere koji su već upoznati i aktivno rade sa React-om upozna sa novinama kako bi svoje znanje podigli na viši nivo i bili konkurentniji na tržištu rada.

U okviru nedelje React-a održaće se 2 radionice od po 6h, 9 predavanja od po 1h i 4 Master Class sesije od po 3h. Master Class sesije su predviđene za ljude koji već imaju iskustvo sa React-om i žele da unaprede svoje znanje; snimaju se i biće dostupne učesnicima i nakon događaja. Radionice su za one koji žele izražen hands-on pristup i takođe su za napredniji nivo znanja. Klasična predavanja su namenjena i onima sa vrlo malo iskustva sa React-om.

Novitet ove godine u odnosu na prethodnu su 3 besplatna TechTalk-a koja će biti za sve zainteresovane (prijave su neophodne i za ova predavanja!). ReactWeek će se održati online u organizaciji HypeTech-a prema rasporedu koji se nalazi na zvaničnom sajtu konferencije – gde možete naći više informacija o samom događaju.