Microsoft Azure radionica: Kako integrisati ovu tehnologiju u Enterprise okruženju

[RADIONICA] Microsoft Azure – 10 years later

Tokom godina, Microsoft Azure je pretrpeo mnoge promene. Najavljen je u oktobru 2008. godine sa kodnim nazivom „Project Red Dog“, a objavljen je u februaru 2010. godine kao „Windows Azure“, pre nego što je preimenovan u „Microsoft Azure“ u martu 2014. godine, kada je objavljen novi model ARM-a.

Azure tehnologija raste iz dana u dan donoseći nove funkcije, ažuriranja i poboljšanja. Ako želite da budete vešti u korišćenju Azure tehnologije, morate da imate praktično iskustvo, za to je potrebna posvećenost ovoj tehnologiji. Kao što smo rekli, tokom deset godina Azure je pretrpeo mnoge promene, ali samo dve godine unazad mnoge usluge i funkcije su se značajno promenile.

Iz tih razloga, predstojeća radionica će pokriti sve važne aspekte Microsoft Azure tehnologije kroz primere potrebne za uspešnu implementaciju u SMB-u, kao i u Enterprise okruženjima, bez obzira na to koje vrste usluga i modeli oblaka odgovaraju vašoj organizaciji.

Više detalja o ovim radionicama na kojima će predavati četiri eminentna Microsoft eksperta, možete saznati na zvaničnom sajtu.