Radionica 'Definisanje vizije proizvoda' - Netokracija.rs

Radionica ‘Definisanje vizije proizvoda’

Sama radionica je projektovana da se tokom dva sata predavanja izmiksuju iskustvene vežbe, kao i da se diskutuje o datoj temi.

Ova radionica je namenjena svima koji razmišljaju strateški, kao i za one koji žele da imaju širu sliku o onome šta rade kako bi razumeli zašto to rade i šta žele da postignu time. Tako će svi prisutni imati priliku da poslušaju sledeće teme: šta je to vizija proizvoda i čemu služi, kako nastaje vizija proizvoda, koji alati za definisanje vizije proizvoda postoje i kako se koriste.

Prisutne će kroz samu radionicu voditi Ana Pegan, koja je Product Owner/Product Manager sa 20 godina iskustva u IT industriji od FinTech kompanija, preko outsourcing startapa, do consumer i B2B proizvoda. Bez obzira da li radi u velikim kompanijama ili startapima, Ana uživa da pravi proizvode koje ljudi vole.

Aktivno vodi i organizuje dve meetup grupe i uključena je u nekoliko različitih inicijativa koje pomažu razvoju IT zajednice. Više informacija o samoj radionici ali i prijave, moguće je pronaći na sajtu ovog događaja.