[Radionica] Definisanje ciljeva proizvoda i kako se kreira 'User Story mapping' - Netokracija.rs

[Radionica] Definisanje ciljeva proizvoda i kako se kreira ‘User Story mapping’

Svrha radionice je da slikovito, kroz simulaciju i igru predstavi postavljanje ciljeva za proizvod, kako se ti ciljevi usitnjavaju (refinement/grooming) i pripremaju za rad tima na njima, ali i prioritizuju po značaju za cilj proizvoda.

Takođe, jedan od ciljeva radionice je da na konkretnom primeru objasni kako se radi User Story mapping i razjasni značaj ovog procesa za sve uključene u razvoj proizvoda. Radionica je prilagođena za sve role koje učestvuju u procesu pravljenja proizvoda: Developer, QA, Business Analyst, Designer, Scrum Master, Product Owner i sl. Radionica će trajati dva sata.

U ovom vremenskom periodu, publici će se obratiti Bojan Milutinović – Release Manager i Agile Coach u TomTom-u, i SAF trener u Agile humans. Bojan ima 10 godina iskustva u IT industriji. Tokom proteklih šest godina vodio je veći broj Scrum i Kanban timova, kao Scrum Master, Agile Coach, Release Train Engineer i Project Manager. Pored toga je i SAFe Program Consultant, Kanban Management Professional, jedan je od deset Sertifikovanih Scrum Profesionalaca u Srbiji, ima Management 3.0 i Agile Project Management sertifikate.

Više informacija o samom događaju, kao i prijave, moguće je pronaći na zvaničnom sajtu.