Schneider Electric organizuje Power IT konferenciju

Infobip ❤️ Netokracijašta akvizicija znači za vas i za nas?

Power IT konferencija 2022

Online IT konferencija PowerIT održava se ove godine 20. i 21. septembra. Konferenciju organizuje Schneider Electric Hub i namenjena je svim predstavnicima IT zajednice.

Ove godine, pored sjajnih in-house predavača publiku očekuje i keynote predavanje legendarnog Dylan Beattie sa temom “Sockets, Sparks, and Magic Smoke: Trapping Lightning In Rocks Until They Start To Think.

Predavanja će se baviti atraktivnim temama kao što su, između ostalog energetika, informacione tehnologije, testiranje i prodaja softverskih rešenja.

Schneider Electric Hub sa velikim brojem timova i preko 1.000 zaposlenih, raste i razvija se u modernom novosadskom IT okruženju i ponosan je član bogate IT zajednice. Konferencija kao što je PowerIT izuzetna je prilika da svoje znanje, iskustvo i veoma usku ekspertizu približe IT zajednici.

Ako ste od onih koji vole da čuju nešto novo, ali i nešto poznato predstavljeno kroz drugačiji pristup – PowerIT je mesto gde želite da budete 20. i 21. septembra. Učešće na konferenciji je besplatno, uz prethodnu registraciju. Sve informacije o agendi i predavanjima možete pronaći na linku, gde se nalaze i prijave za ovaj događaj.