Besplatna Power IT konferencija kompanije Schneider Electric okuplja eksperte IT industrije

Power IT konferencija

U novootvorenoj InGrid zgradi Schneider Electric Hub-a u Novom Sadu organizuje se PowerIT besplatna konferencija koja okuplja eksperte IT industrije, ali i sve one koji žele to da postanu.

Programiranje, energetika i tehnologija će biti fokus PowerIT konferencije, jer su to teme koje oblikuju našu budućnost. Na ovom događaju će se govoriti o tome kako inženjeri treba da objasne tehničke ideje menadžerima, ali i kako menadžeri treba da približe poslovne potrebe inženjerima.

Publika će moći da se upozna sa primerima kako da se svi bolje razumeju, bez da su potrebni prevodioci. Keynote predavač Akoš Gerold predstaviće “prevodilački okvir” kroz interaktivno predavanja – Kako inženjeri da progovore menadžerski? Kako menadžeri da progovore inženjerski?

Na konferenciji vas očekuje i 5 predavanja, 2 demo sesije sa praktičnim primerima kao i 3 radionice na temu kodiranja, sajber bezbednosti i FizzBuzz-a. Kompletnu agendu pogledajte na zvaničnom sajtu konferencije. Učešće je besplatno uz prethodnu registraciju.