Power IT konferencija dovodi Kevlina Heneja, poznatog softver developera

Power IT konferencija

Schneider Electric Razvojni centar organizuje dvodnevnu konferenciju PowerIT, prvu online konferenciju Razvojnog centra za čitavu IT zajednicu.

Konferencija PowerIT održaće se 22. i 23. septembra online u organizaciji Schneider Electric Razvojnog centra, jedne od najvećih IT kompanija u Srbiji. Namenjena je svim predstavnicima IT zajednice, od studenata do seniora. PowerIT pokriva širok spektar tema:

  • način na koji se postupa sa velikim bazama podataka,
  • kakva se transformacija desila u isporuci i razvoju softvera,
  • koji su to izazovi u planiranju rada velikih distributivnih sistema,
  • analiza performansi .NET aplikacija,
  • specijalizovane teme u vezi sa implementacijom softverskih rešenja u energetici.

Konferenciju će otvoriti Kevlin Henney, autor, konsultant i softver developer, predavanjem “The Road to Code”. Prvog dana konferencije svoja znanja sa učesnicima podeliće i: Mita Čokić, Miroslav Živković, Ljubinko Petrović, Dragoljub Grubović, Mirna Antić, Rade Munjas, Bojana Štrbo i Marko Obrenić. Drugi dan konferencije rezervisan je za predavanja Branislava Brbaklića, Jovane Raškov, Tijane Lalošević, Jelene Marjanović, Duška Mirkovića i Dimitrija Kotura.

Sva predavanja održaće se na srpskom jeziku, sa izuzetkom predavanja “The Road to Code”. Kroz više od dve decenije, tim Schneider Electric Razvojnog centra se razvijao, rastao i usavršavao se. Danas ima više od 1.000 zaposlenih i 50 timova u oblasti računarstva i energetike i svoja znanja želi da podeli sa drugima. Učešće na konferenciji je besplatno, uz prethodnu registraciju putem zvaničnog sajta.