Investiranje na berzi sa Radetom Rakočevićem

Investiranje na berzi sa Radetom Rakočevićem

Naučite na koji način da investirate i osigurajte sebi pasivan prihod.

Događaj pod nazivom “Investiranje na berzi sa Radetom Rakočevićem” je odlična prilika da steknete uvid u način kako berza funkcioniše i kako da osigurate pasivan prihod investirajući u akcije. Kreirajte lični portfolio kroz biranje najadekvatnijih akcija za investiranje kao i pravljenje strategije srednjoročnog i dugoročnog investiranja na berzi, uz znanje i iskustvo Radeta Rakočevića.

MentorTalks “Investiranje na berzi” je specifično dizajniran za manji broj učesnika, sa ciljem kako bi svako imao priliku da postavi pitanje i dobije precizan i praktičan odgovor. Pri svakom susretu u prvom delu treninga, prolazi se kroz specifične teme i trendove koji su aktuelni. Drugi deo je rezervisan za pitanja publike i razmenu iskustava između učesnika predavanja. Nakon ovog treninga:

  • Saznaćete kako berza funkcioniše;
  • Naučićete koji su osnovni principi investiranja;
  • Saznaćete kada je pravo vreme za kupovinu akcija i po kojoj ceni;
  • Naučićete da samostalno trgujete na berzi;
  • Dobićete konkretne savete od stručnjaka koji je u ovoj oblasti preko 25 godina;
  • Unapredićete svoje znanje.

Ukoliko propustite neko predavanje, biće vam obezbeđen pristup snimku namenjenom samo za učesnike MentorTalks – edukacijskog programa. Prijave su u toku, a možete ih popuniti putem zvaničnog Talks and Folks sajta, gde se nalazi i više informacija u vezi događaja.