Online Training Festival - Netokracija.rs

Online Training Festival

Online Training Festival (OTF) je zamišljen kao festival učenja namenjen svima onima koji žele da nauče nešto o preduzetništvu i ličnom razvoju iz svog doma.

Drugo izdanje OTF-a će se održati preko Zoom platforme krajem januara sledeće godine. Cilj ovog festivala je da pruži priliku svima za učestvovanje u preko 150 različitih online treninga koje će održati preko 100 trenera iz cele Evrope. Među preko 100 različitih trenera, edukatora i Learning Designera biće i predstavnici iz regiona i to:

  • Hrvatske: Mirna Šmidt, Ivana Štulić, Glorija Matić, Lea Kalinić i Dragutin Oreški.
  • Srbije: Nikolina Božanović, Tatjana Popović, Biljana Lajović, Vanesa Mušović,Nenad Lukić, Kristina Milanović, Neda Čairović i Jelisaveta Ilić.
  • Severne Makedonije: Aleksandra Petrova.

Svi treninzi su podeljeni između šest kategorija:

  • karijera,
  • preduzetništvo,
  • lični razvoj,
  • dizajn učenja (eng. learning design),
  • digitalne veštine i blagostanje (eng. well-being)

Svaki dan se odvija maksimalno 27 različitih treninga u kojima sigurno možete pronaći nešto za sebe i poboljšanje svoj života – privatnog i poslovnog. Samo u kategoriji “preduzetništvo” možete učestvovati u treninzima s temama poput: kako napisati objavu za medije, jeste li spremni za preduzetništvo, kako prodati svom idealnom klijentu, kultura agilnog dizajna, kako dobiti finansije za svoje projekte, kako poboljšati svoj poslovni model i drugo.

Online Training Festival od svojih trenera zahteva određeni nivo profesionalnosti i kvaliteta kako bi se osigurao kvalitet treninga i edukacija za učesnike. Određeni treninzi su ograničeni brojem učesnika, upravo iz razloga ostvarivanja kvaliteta treninga, a ne kvantiteta.

Prijave na Online Training Festival krenule su još od 15.12.2020. godine i traju do početka samog festivala ili do prodaje svih ulaznica. Pregled svih treninga kao i prijave možete pogledati na zvaničnoj web stranici, gde se nalazi i više informacija o događaju.