MLC 2024: Do 200 učesnika i gošća iz kompanije Meta

Machine Learning konferencija: Do 200 učesnika i gošća iz kompanije Meta

Cilj ove konferencije je da, na jednom mestu, okupi stručnjake, poslovne lidere i akademske istraživače na ovim poljima kako bi razmenili znanja i diskutovali o najnovijim trendovima.

Machine Learning (MLC) konferencija je jedan od ključnih događaja u Srbiji i regionu koji se bavi temama Data Science, mašinsko učenje i veštačke inteligencije. Ove godine se organizuje četvrti put, a nakon uspešnih događaja 2019, 2022. i 2023. okarakterisana je kao najbolji manji događaj koji se fokusira na tehničke teme i pruža praktična znanja.

Konferencija okuplja 150-200 profesionalaca koji tokom dva dana imaju prilike da čuju preko 15 stručnih predavanja i panel diskusija. Ovaj put, dve glavne teme koje konferencija obrađuje su Generative AI i MLOps, o kojima će pričati eminentni stručnjaci iz Srbije i regiona. Konferencija se održava na engleskom jeziku a među predavačima imamo predstavnike brojnih kompanija iz Srbije, Rusije, kao i Instituta za veštačku inteligenciju.

Posebno nam je zadovoljstvo da ćemo među predavačima imati i gošću iz kompanije Meta, tehničkog program direktora koja će nam pričati o budućnosti harvera i dizajnu čipova koji se tek razvijaju.

Early Bird karte su već u prodaji, a za sve ključne informacije o događaju možete pratiti zvanični sajt konferencije. Konferencija će se održati u Subotici 31. maja i 1. juna 2024. godine, u konferencijskoj sali Inspira Grupe.