Mixed Reality Talks

Zühlke meetup: Mixed Reality Talks

Predstojeće okupljanje kompanije Zuhlke koje će se održati sredinom aprila biće posvećeno Mixed reality tehnologiji i njenim benefitima, a o čemu će govoriti stručni predavači.

Kao jedna od najpopularnijih tema u IT svetu, Extended reality danas obuhvata virtuelnu, proširenu i miksovanu realnost, a važno je napomenuti da je Mixed reality možda jedna od najinteresantnijih i najinovativnijih. Štaviše, od samih početaka zaposleni u kompaniji Zuhlke su istinski posvećeni konstantnom sticanju znanja i ekspertize u ovoj oblasti.

Ideja ove kompanije je da se na predstojećem okupljanju uz stručne predavače dodatno približi tema vezana za pomenute tehnologije uz deljenje znanja i iskustava sa publikom. Svi prisutni će tako imati priliku da se upoznaju sa razvojem, testiranjem i primenom Mixed reality-ja u realnim uslovima, kao i koja je budućnost ove tehnologije i njene primene.

Iz organizacije napominju da je prisustvo besplatno za sve, ali je zbog ograničenog broja mesta potrebno popuniti prijave na vreme na zvaničnom sajtu gde se između ostalog nalazi i više informacija o predavačima i agendi događaja.