Mentor Talks: Investiranje na berzi sa Radetom Rakočevićem

Mentor Talks: Investiranje na berzi sa Radetom Rakočevićem

Krenite da investirate i osigurajte sebi pasivan prihod. “Investiranje na berzi sa Radetom Rakočevićem” je odlična prilika da steknete uvid kako berza funkcioniše i kako da osigurate pasivan prihod investirajući u akcije.

Novi serijal Mentor Talks-a idealna je prilika da kreirate lični portfolio kroz biranje najadekvatnijih akcija za investiranje kao i pravljenje strategije srednjeročnog i dugoročnog investiranja na berzi, uz znanje i iskustvo Radeta Rakočevića i drugih gostiju.

MentorTalks “Investiranje na berzi” je specifično dizajniran za manji broj učesnika, sa ciljem da svako dobije priliku da postavi pitanje i dobije precizan i praktičan odgovor. Edukacijski program održaće se kroz četiri online susreta po 90 minuta, sa početkom u 18h.

Pri svakom susretu u prvom delu prolazimo kroz specifične teme i trendove koji su aktuleni. Drugi deo je rezervisan za pitanja publike i razmenu iskustava između učesnika predavanja. Nakon ovog treninga:

  • Unapredićete svoje znanje;
  • Saznaćete kada je pravo vreme za kupovinu akcija i po kojoj ceni;
  • Naučićete da samostalno trgujete na berzi.

Ukoliko propustite neko predavanje, biće vam obezbeđen pristup snimku namenjenom samo za učesnike Mentor Talks-a. Napredni nivo će vam pružiti veću samostalnost prilikom investiranja, kao i veću sigurnost kod donošenja investicionih odluka. Prijave su u toku, a nalaze se na zvaničnom sajtu, gde je moguće pronaći i ostale informacije o događaju.