Management 3.0 - Netokracija.rs

Management 3.0

Radionica Management 3.0 kombinuje teorijska i praktična znanja iz agilnog liderstva sa značajnim fokusom na alatima koje možete da primenite odmah nakon radionice.

Management 3.0 nije još jedan framework, nego je način razmišljanja i ophođenja unutar organizacije u kojoj se nalazimo, potpomognut kolekcijom alata, vežbi i iskustava iz prakse koja nam mogu pomoći u svakodnevnom radu.

Management 3.0 zahteva da se organizacija posmatra kao celina, a ne pokušavati kontrolisati ljude unutar nje („Manage the system, not the people“). Ovaj proces uči zaposlene da kompleksnost ljudske prirode nije moguće kontrolisati, ali postoji mnogo načina kako se može usmeriti.

Neke od njih su: lead, coach, inspire, motivate, constrain, help. Suština Management 3.0 je u stvaranju radnog okruženja u kojem su ljudi zadovoljni, osećaju odgovornost prema poslu koji rade, okruženja u kojem mogu iskoristiti sva iskustva i znanja koja imaju, stvarati nova, i u kojem se mogu pouzdati jedni u druge. Više informacija o događaju dostupno je na zvaničnom sajtu.