Machine Learning Conference 2023 - Netokracija.rs

Machine Learning Conference 2023

U okviru ovogodišnje Machine Learning Conference imaćete priliku da na jednom mestu saznate o najnovijim dešavanjima u svetu mašinskog učenja - tehnologiji, studijama slučaja i temama istraživanja.

Machine Learning Conference je događaj fokusiran na najnovije trendove iz oblasti mašinskog učenja i veštačke inteligencije. Namenjen je ekspertima, biznis liderima i istraživačima koji se profesionalno bave implementacijom pomenutih tehnologija. Konferencija će trajati dva dana, a učesnici će imati priliku da prisustvuju predavanjima i panel diskusijama tokom kojih ne samo da će prošitriti svoja znanja, već će imati priliku da se povežu sa ostalim stručnjacima i tako prošire svoju mrežu profesionalnih saradnika.

U fokusu ovogodišnje konferencije biće Computer Vision, jedna od trenutno najaktuelnijih tema u okviru veštačke inteligencije. Stoga, nema sumnje da će učesnici puno govoriti o text-to-image modelima i generativnoj umetnosti. Oni će na primerima svojih kompanija demonstrirati najnovije načine primene Computer Vision-a u okviru različitih industrija.

Takođe, biće zastupljene i ostale teme iz oblasti mašinskog učenja kao što su upotreba prirodnog jezika, forecasting, Recommender Systems i druge. Posetioci će imati priliku da upoznaju najnovije trendove u korišćenju Transformers-a, GPT-a i chat botova. Ove teme biće pokrivene iz naučno-istraživačkog ugla, uz demonstraciju njihove upotrebe u svakodnevnom životu.

Ukoliko ste strastveni oko mašinskog učenja i veštačke inteligencije, te neumorno pratite najnovije vesti o razvoju GPT-a i sličnih alata, ili ste pak samo radoznali Machine Learning Conference je pravo mesto za nas!


Više informacija o predavanjima, učesnicima i programu, kao i o kupovini ulaznica, možete pronaći na zvaničnom sajtu konferencije!