LoGeek Night: Automotive in Serbia

Infobip ❤️ Netokracijašta akvizicija znači za vas i za nas?

LoGeek Night: Automotive in Serbia

Koje sve mogućnosti IT profesionalcima pruža auto industrija? Kako postići potpunu automatizaciju testiranja u automobilskoj industriji, i šta to donosi u naše svakodnevne živote?

O ovim i drugim pitanjima iz oblasti razvoja auto industrije na Online Automotive LoGeek Night, online meetupu, govore stručnjaci iz kompanije Luxoft, svetskog lidera u razvoju softvera za automobile. Meetup je rezervisan za 14. jul u 18 sati, a ovde se možete registovati za učešće. 

Luxoftova novootvorena kancelarija u Srbiji fokusirana je primarno na razvoj softverskih rešenja za automobilsku industriju, i sarađuje sa najvećim evropskim i svetskim brendovima iz sveta automobilizma. Učesnici će imati priliku da pitaju sve što ih interesuje u vezi sa temom, ali i da osvoje nagradu za najbolje pitanje.

Agenda

18:00 – 18:10

Anton Bardyshev

Automotive Landscape: klijenti, geografija, ključne tehnologije i specijalizacije

18:10 – 18:20

Alika Magomeddibirova

O regrutaciji: proces intervjuisanja, pozicije, senioriteti

18:20 – 18:35

Aleksandra Vlasova

Uvod u Automotive Software: Luxoftove oblasti ekspertize i razvoja

Najveći broj današnjih članaka o automobilima ili sadrži najopštije informacije o toj industriji i namenjen je najširoj populaciji, ili je vrlo usko fokusiran samo na zaljubljenike u elektroniku i gedžete. Aleksandra će govoriti o tome koliko automobilska industrija zapravo može biti izazovna i zabavna i IT profesionalcima.

Govoriće se i o promenama koje automobilska industrija donosi u naše živote, čak i ako nismo vozači, šta izdvaja automobilsku industriju od svih ostalih.

18:35 – 19:10

Nikolay Chertkov

Automotive Testing vs. Test Automation

Nikolay će govoriti o odlikama i izazovima testiranja u automobilskoj industriji, kao i o tome šta možemo očekivati u toj industriji u budućnosti: kako možemo dostići potpunu automatizaciju u automotive testingu?

19:10 – 19:20

Izvlačenje i objavljinje dobitnika nagrade za najbolje pitanje.