Treća LeadCon konferencija dovodi eksperte iz marketing automatizacije i konverzije

LeadCon konferencija

Treća po redu LeadCon konferencija koja se održava krajem septembra, imaće za cilj da pruži svim prisutnima konkretna i primenjiva znanja iz digitalnog marketinga.

Ovaj događaj je prepoznat i podržan od strane IT i marketing zajednice regiona, a konferenciji su se i ove godine pridružila velika imena iz domaćeg i stranog marketing sveta kao što su Talia Wolf, Jon Burkhart, Istok Pavlović, Aleksandar Ašković.

Cilj LeadCon-a jeste dodatna edukacija iz oblasti marketinga na našim prostorima. Domaći i strani eksperti iz oblasti konverzije i marketing automatizacije će svim učesnicima na konkretnim primerima iz prakse pokazati kako da pronađu nove klijente online, kako da povećaju prodaju i kako da automatizuju svoje poslovne procese.

Iz organizacije ističu da podižu kvalitet ove konferencije tako da će LeadCon porasti na dva dana sa 10 predavanja. Iz organizacije napominju da svi zainteresovani svoju kartu za događaj mogu rezervisati već sada i tako steknu ideje koje će im pomoći u izgradnji boljeg i profitabilnijeg biznisa. Više informacija o samoj konferenciji moguće je pronaći na zvaničnom sajtu.