Konferencija Spark.me i ove godine okuplja svetski poznate stručnjake i predavače

Konferencija Spark.me

Konferencija posvećena tehnologiji i marketingu, Spark.me i ove godine će okupiti svetske stručnjake iz ovih oblasti, sa ciljem da se podigne svesnost ljudi o tome koje sve prednosti donosi Internet ali i razvoj novih tehnologija.

Kako bi ostvarili ovaj cilj, organizatori konferencije su se potrudili da učesnicima obezbede niz kvalitetnih i stručnih predavanja, radionica ali i networkinga – tokom kojih će biti u prilici da se bolje povežu sa predavačima i drugim kolegama. Prošle godine, ovaj događaj je okupio 580 učesnika iz 28 zemalja, a očekuje se da bi ove godine statistika mogla da poraste.

Još 100 karata dostupno po super early bird cenama

Spark.me će se sada već tradicionalno fokusirati na teme novih tehnoloških rešenja u poslovanju, zatim modelima inovativnog biznisa, marketing strategija i inicijativa koje u velikoj meri utiču na promene širom sveta. Integralni deo konferencije i ove godine biće događaj Startap competition, koji na jednom mestu okuplja uspešne startape iz Evrope. Samo takmičenje je fokusirano na inovacije, ideje i potencijalni rast.

Učešće na takmičenju omogućava osnivačima timova da dobiju pristup savetnicima, mentorima, radionicama, industrijskim ekspertima, iskusnim preduzetnicima i drugo. Karte za konferenciju su već u prodaji i moguće ih je nabaviti po super early bird ceni. Više informacija o predavačima i samoj konferenciji dostupno je na zvaničnom sajtu.