Konferencija Originalni razgovori - Netokracija.rs

Konferencija Originalni razgovori

HR konferencija "Originalni razgovori" na kojoj će više od 250 mladih imati priliku da se upozna sa procesom intervjua za posao ili nađe prvo zaposlenje biće održana u Beogradu 24. februara, treću godinu za redom.

Na ovogodišnjoj konferenciji, koju organizuju magazin Original i Fondacija Novak Đoković, razgovore sa mladima vodiće HR menadžeri iz više od 45 kompanija. Svaki prijavljeni kandidat dobiće priliku da razgovara sa predstavnikom one kompanije za čiju delatnost je zainteresovan

Simulacije razgovora za posao namenjene su mladim ljudima između 22 i 33 godina, studentima završnih i master studija i onima koji se pripremaju za početak poslovne karijere.

U okviru oglasa za traženu poziciju, svaka kompanija će naglasiti za kojim poslovnim profilima ima potrebu i šta od kvalifikacija je potrebno da ispunjava kandidat. Simulacija intervjua sastojaće se iz stručne analize nastupa učesnika, preporuke za unapređenje komunikacionih i prezentacionih veština na intervjuima za posao, a svi učesnici će ući i u bazu kandidata za zaposlenje.

Prijave traju do popunjavanja mesta

Pored panel diskusija i predavanja stručnjaka sa bogatim iskustvom, koji su rezervisani za prepodnevni program, među novitetima ovogodišnjih “Originalnih razgovora” biće i dodatni paralelni sadržaji tokom celog dana trajanja konferencije. U “Experience zoni” svi prisutni će imati mogućnost da vežbaju koncentraciju, opuštanje i meditaciju koja će im olakšati budući razgovor za posao.

Savete kako se obući za poslovne razgovore i sastanke, literaturu koja im može pomoći u procesu pripreme za intervjue za posao i još mnogo drugih stvari koje će im olakšati prve dane poslovne karijere, moći će da dobiju u “Edukativnoj zoni”.  Svi zainteresovani za jutarnji program mogu se prijaviti putem zvaničnog sajta pomenutog magazina, a treba imati na umu da je broj mesta ograničen.