Konferencija Happiness at work: Kako kreirati produktivniji poslovni ambijent

Konferencija Happiness at work

Ova interaktivna konferencija u organizaciji kompanije ManpowerGroup omogućava učesnicima da pohađaju radionicu koja ima za cilj da im pruži znanja za kreiranje srećnijeg i produktivnijeg poslovnog ambijenta.

Gostujući predavač na konferenciji je Alexander Kjerulf, osnivač i Chief Happiness Officer u kompaniji Woohoo, jedan od svetskih vodećih eksperata u oblasti povećanja zadovoljstva na poslu, koji se ovom oblašću bavi od 2003. godine. Aleksandar je autor pet knjiga, uključujući međunarodni bestseler Happy Hour is 9 to 5. Njegov rad je predstavljen na CNN-u, Njujork Tajmsu, BBC-u i drugim respektabilnim svetskim medijima.

Ovaj događaj predstavlja sjajnu priliku da se steknu konkretna znanja na temu zadovoljstva na poslu, bazirana na referentnim istraživanjima, upoznaju praktični alati za motivaciju i sreću, ali i sazna zašto su tradicionalni modeli za nagrađivanje zaposlenih prevaziđeni. Gospodin Kjerulf će sa učesnicima podeliti svoja iskustva i saznanja o stvarima koje demotivišu zaposlene, kao i načine za izbegavanje istih.

Više informacija o konferenciji možete naći na zvaničnom sajtu.