Treća po redu Future is Now konferencija okuplja domaće i strane IT stručnjake

Konferencija Future is Now

IT konferencija Future is Now održaće se po treći put 6. decembra u Beogradu u prostorijama zemunskog Madlenianuma, a okupiće brojne domaće i inostrane stručnjake iz različitih oblasti poput modernih tehnologija, savremenog biznisa, futurizma, inovacija itd.

Ova stručna konferencija imaće interaktivni karakter i namenjena je profesionalcima kao i mladima koji žele da se informišu i nauče iz prve ruke o trendovima koji dominiraju u IT sferi (Blockchain, Digitalna revolucija, veštačka inteligencija i drugo), pravu (GDPR), marketingu, menadžmentu, HR-u i drugim oblastima.

Sve učesnike na konferenciji očekuje 45 predavača iz inostranstva i zemlje, čija će predavanja biti održana u dve sale, a uz to biće organizovano sedam dinamičnih panel diskusija, četiri stručnih radionica, 600 učesnika i bezbroj šansi za networking i razvoj.

Obezbedite vaše karte na vreme

Publika će tako biti u prilici da posluša inovativne stručnjake u različitim oblastima, kao i predstavnike top menadžmenta uspešnih kompanija iz zemlje i sveta. Na konferenciji će, između ostalih, govoriti i neki od najvećih inostranih stručnjaka: Žan-Kristof Boni, francuski futurista, dr Nikolaos Dimitriadis, stručnjak za neuronauku u marketingu i HR-u, kao i Lior Romanovski, izraelski stručnjak za veštačku inteligenciju i virtuelnu realnost.

Projektni menadžer ove konferencije, Miloš Čevizović za medije je istakao značaj ovog događaja za zajednicu, istakavši tom prilikom sledeće:

Konferencija Future is Now 2018 predstavlja idealnu priliku za učesnike da poslušaju predavanja i učestvuju na radionicama nekih od najeminentnijih stručnjaka, nauče o alatima budućnosti, povežu se i razmene ideje sa drugim stručnjacima, kao i još mnogo toga. FIN 2018 je više od stručne konferencije.

Iz organizacije pozivaju sve zainteresovane da osiguraju svoje mesto na vreme i rezervišu svoje karte putem zvaničnog sajta konferencije, gde je moguće pronaći više informacija o predavačima i agendi događaja.