Konferencija Armada JS 2023 dovodi stručnjake iz Gugla, GitHub-a i Mete

Konferencija Armada JS 2023 dovodi stručnjake iz Gugla, GitHub-a i Mete

Pripremite se za najveći JavaScript događaj u Srbiji - treća po redu konferencija Armada JS se održava 5. i 6. oktobra 2023. u srcu Vojvodine, Novom Sadu.

Ovaj izuzetan događaj okupiće stručnjake iz vodećih svetskih kompanija poput Google-a, GitHub-a, Foursquare-a i Meta (Facebook), ali i inženjere koji stoje iza revolucionarnih alata i biblioteka u JavaScript ekosistemu kao što su: Jest, Blitz.js, Nuxt, Qwik, React i Angular.

Armada JS nudi više od kvalitetnih predavanja – to je prilika za produbljivanje veza sa jedinstvenom JavaScript zajednicom. Sklapajte dragocene kontakte, povežite se sa istomišljenicima i postanite deo dinamične globalne JavaScript scene. I, naravno, ne propustite sjajnu Armada JS žurku. Ulaznice su već u prodaji po standardnoj ceni do 1. septembra. Iskoristite ovu priliku da obezbedite svoje mesto po povoljnijim uslovima.

S obzirom da su karte za prošlogodišnju konferenciju bile rasprodate mesec dana unapred, preporučujemo da ne odlažete sa prijavom. Posebnu zahvalnost dugujemo ovogodišnjim sponzorima: Prodyna, EPAM, Luxoft, Bosch i Foursquare, kao i Netokraciji kao zvaničnom medijskom pokrovitelju konferencije.