Kickstart Day: Naučite kako da efikasno koristite AWS cloud servise

Kickstart Day: Kako do efikasnog korišćenja AWS cloud servisa?

Ovaj događaj je posvećen zainteresovanima za Amazon Web services i korišćenje cloud servisa u poslovnom svetu.

Amazon Web Services i Semos Education (jedini ovlašćeni AWS trening partner za Srbiju) pozivaju sve zainteresovane na online događaj Kickstart Day, koji će se održati 14. oktobra. Uz prepodnevnu kafu, imaćete priliku da upoznate AWS predstavnike, AWS partnere i AWS korisnike koji će sa vama podeliti vredna iskustva o upotrebi cloud servisa u svom poslovanju.

AWS Kickstart Day je idealan događaj za sve kompanije koje su na početku svog puta ka cloud-u. Cilj ovog okupljanja jeste da se predstave svi načini i mogućnosti rada sa AWS-om, ali i da se prikažu iskustva kompanija u Srbiji koje će podeliti kako rad sa AWS-om izgleda u praksi. Ideja je da se na ovom događaju priča o svemu, da se podele pozitivna iskustva i dobre prakse, ali i izazovi i rešenja koja se mogu očekivati u radu sa AWS cloud tehnologijama.

Ko će sve biti prisutan?

  • Predstavnici AWS-a: Yasen Spasov, Territory Manager SEE i Darko Mesaroš, Senior Developer Advocate.
  • AWS partneri korisnici: Nemanja Mitić i Vuk Stanković, Technical Lead and Department Manager (Levi9), Miloš Folić, Principal DevOps Engineer (Things Solver), Marc Schroeter, CEO (Global Data Net).
  • AWS trening partneri: Igor Ivanović, AWS Certified Instructor i Svetlana Milinković, Marketing and communications manager (Semos Education).

Iz organizacije napominju da će događaj biti održan online, na srpskom i engleskom jeziku. AWS Kickstart day je besplatan, ali je broj mesta ograničen i registracija je obavezna. Svoje mesto možete obezbediti registracijom do 13. oktobra na zvaničnom sajtu, gde se između ostalog nalazi i više informacija o ovom događaju.