ITkonekt edukativni događaj - 'Deep dive' sadržaji za iskusne developere

ITkonekt 2024 – ‘Deep dive’ sadržaji za iskusne developere

Ove godine ITkonekt organizuje uživo događaj sa ekskluzivnim edukativnim programom, organizovanim u dva dela - Java classroom i .NET classroom. 

Umesto klasičnih predavanja, program oba ova dela je sastavljen od deep dive-ova, uglavnom dvosatnih predavanja, koja su usmerena na dublje praktične sadržaje i učenje. Gotovo svi ovi sadržaji inače nisu dostupni, osim u okviru posebno organizovanih celodnevnih ili dvodnevnih treninga, tako da je ovo jedinstvena prilika da se usvoje ovakva znanja, i to od stručnih trenera.

Predavači će na ITkonektu podeliti svoje višegodišnje iskustvo u ovim oblastima i radu. Venkat Subramaniam, jedan od najpoznataijih Java predavača će imati dvoiposatnu sesiju o kvalitetu koda, Jakub Nabrdalik će podeliti svoje iskustvo u radu sa brojim kompanijama kroz dvosatni tutorijal, o tome šta je sve važno prilikom migriranja na mikroservise, dok će Philippe de Ryck kroz primere iz prakse prikazati najbolje opcije u API security-ju.

U .NET Clasroomu govoriće poznati .NET stručnjaci, a teme će biti Coding for Performance in .NET, Applying Design Patterns in Domain Modeling i novosti vezane za .NET 8 i C# 12.

Karte za konferenciju se plaćaju, a program i predavači su dostupni na ovom linku. Neke od kompanije koje su podržale ITkonekt događaj ove godine su DataArt, Red-Black Tree, CREATEQ, Epam, Greentube, i drugi.