Intensive Employer Branding Workshop sa Ali Ayazom

Intensive Employer Branding Workshop sa Ali Ayazom

Employer branding workshop sa Ali Ayazom je intenzivna četvorosatna radionica koja će vas naučiti kako da oživite kulturu i svrhu vašeg brenda kroz moć Employer Brandinga.

Posle samo dva meseca od Employer Branding Masterclass-a na HR WEEK, Ali ponovo dolazi u Beograd da bolje upozna našu HR zajednicu i produbi temu brendiranja poslodavaca. Bez obzira na to da li dolazite iz sfere marketinga, HR-a ili ste preduzetnik koji želi da privuče top talenat – ova radionica je projektovana za vas jer će obuhvatiti sve najvažnije elemente savremenog Employer Brandinga.

Ovo je jedinstvena prilika da zavirite u um svetskog eksperta za Employer Branding, osnivača “Employer Branding Academy” iz Londona i “Employer Branding Summit” konferencije, koji će sa vama podeliti najbolje prakse, alate i metodologije za izuzetan Employer Branding. Samo neke od tema o kojima će se govoriti su:

  • Da li želite da privučete i zadržite vrhunske talente u vašoj kompaniji?
  • Da li znate koje alate treba da koristite za otkrivanje jedinstvene kulture i svrhe vaše kompanije, i kako te vrednosti preneti u spoljni svet?
  • Da li želite da naučite kako se piše izvanredan EVP?

Iz organizacije pozivaju sve zainteresovane da se što pre prijave za ovu konferenciju putem zvaničnog sajta.