inOrbit20 konferencija - Netokracija.rs

inOrbit20 konferencija

inOrbit je jedna od najvećih konferencija posvećenih digitalnom marketingu u regionu. Glavni cilj je da okupi poznate stručnjake i predavače iz pomenute oblasti i edukuje i upozna sve prisutne sa trendovima i uspešnim primerima iz digitalnog marketinga.

Učesnici na ovoj konferenciji će imati priliku da slušaju priče međunarodno priznatih mentora i predavača koji će omogućiti svima da usavrše svoja znanja, skaliraju poslovne performanse i povećanje rasta kompanije.

Ove godine Red Orbit, agencija za digitalni marketing i koordinator ofOrbit, poboljšala je program ove dvodnevne konferencije (19. i 20. marta), koja uključuje dodatne nastupe poznatih predavača. Prvi dan je u potpunosti posvećen radionicama, dok je drugi dan posvećen za visoko specijalizovane Mastermind sesije sa personalizovanim ekskluzivnim diskusijama.

Odvojeni događaji su savršena prilika za one koji žele da poboljšaju znanja u određenim oblastima. Na samim radionicama, polaznici će biti podeljen u male grupe i fokusiraće se na praktične aspekte.

Prijave su već otvorene

Međunarodno priznati predavači uključuju ugledna imena u digitalnom marketingu i stručnjake iz kompanija kao što su Lego, Microsoft, LinkedIn, Zalando, TopHatSocial, SemRush, Fiverr i mnogi drugi. Pored fokusiranja na nove trendove i alate u sferi marketinga, učesnici će raditi i na utvrđivanju strateških politika preduzeća.

Jedne od tema o kojima će se govoriti su i content marketing, korisničko iskustvo, poslovni uspeh i marketinška psihologija, dok će učesnici takođe moći da steknu uvid u to šta je potrebno da se organizuje kultura preduzeća u njihovim kompanijama.

Štaviše, fokus će između ostalog biti na društvenim medijima, optimizaciji pretraživača, Google AdWords, Facebook oglašavanje i digitalna analitika. Deo za e-trgovinu namenjen je onima koji se bave online trgovanjem. Pored toga, govoriće se i o temama fokusiranim na izgradnju i implementiranje napredne marketinške strategije za maloprodaje.

Više informacija o ovoj konferenciji moguće je pronaći na zvaničnom sajtu, gde je moguće izvršiti rezervaciju mesta uz određenu cenu.