INIT 2019 konferencija - Netokracija.rs

INIT 2019 konferencija

Konferencija INIT 2019 okupiće skoro 400 učesnika, 17 govornika iz četiri zemlje i stručnjake koji će u jednom danu obraditi 15 različitih tema odabranih od preko 70 prijavljenih na otvorenom konkursu INIT-a za predavače.

Među temama o kojima će se govoriti na konferenciji, svi koji budu prisustvovali imaće priliku da čuju nešto više o cloud computing-u, deep learning-u, blockchain-u, testiranju, te mnogim drugim temama koje su trenutno aktuelne.

Prilikom predstojećeg događaja, oglasio se i direktor pomenute konferencije, Goran Jakovljević, koji je tom prilikom istakao sledeće:

Prvo su to bili mali, lokalni događaji, ali onda smo shvatili da možemo više, jer želimo više. Tako smo i došli na ideju za organizaciju ovakvog događaja koji će najzad pokazati da Banjaluka ima šta da ponudi, te da mora i može da bude mesto okupljanja ljudi iz IT-a.

Sve ostale informacije, uključujući kompletan spisak predavača sa temama kao i informacije o kartama, možete pronaći na zvaničnom sajtu ove konferencije.