HTEC organizuje diskusiju povodom Dana žena 2021.

Panel diskusija na temu osnaživanja preduzetničkog duha žena u IT industriji

Povodom Međunarodnog dana žena, kompanija HTEC Group organizuje panel diskusiju pod nazivom 'Keep learning. Growing. Innovating' koja za cilj ima osnaženje žena na polju razvoja tehnologija i preduzetništva.

Ovaj edukativni događaj okupiće uspešne žene koje su predvodnice raznih tehnoloških i biznis inicijativa, kako bi diskutovale o inovacionim tredovima, podelile svoje tajne uspeha i povezale se na poslovnom i privatnom nivou.

Glavna misija ovog događaja, navode organizatori, je da motiviše mlade žene u tech industriji da prate svoj preduzetnički instinkt, kao i da pomogne kompanijama da prepoznaju načine na koje se može osnažiti preduzetnički duh žena kroz čitavu njihovu karijeru.

Panelistkinje će govoriti o svojim poslovnim iskustvima i izazovima iz različitih radnih okruženja, od startapa preko međunarodnih organizacija do multinacionalnih koorporacija, kao i o trenutnim prilikama za žene na tech sceni. One će podeliti svoje razvojne puteve, liderske strategije i metodologije koje primenjuju u kompanijama i zajednicama kako bi podstakle inovaciju i želju za konstantnim ličnim razvojem.

Panelistkinje su:

  • Maja Anđelković, Team Lead for Digital Entrepreneurship @ The World Bank
  • Marija Desivojević Cvetković, Senior Vice President @ Delta Holding
  • Branislava Gajić Stanojević, Co-owner and Chief Corporate Development Officer @ Infostud Grupa 
  • Sanja Bogdanović Dinić, Technology & Delivery Lead @ HTEC Group
  • Stefanija Lukić, Co-founder and CEO @ Just Smart Co and CEO @ Shtreber

Moderatorka panela je HTEC-ov Chief of Staff, Katarina Urošević, koja poziva zainteresovane dame da se prijave.