HR Experience krajem maja o unapređenju HR sektora u Srbiji

HR Experience

Druga po redu konferencija 'HR Experience' u organizaciji sajta Poslovi.Infostud predstaviće i ove godine aktuelne HR trendove u svetu i načine da te trendove primenite u svojim kompanijama.

Kroz panel diskusije, predavanja i radionice, prisutni će imati priliku da saznaju koje su to uspešne HR priče i koje strategije primenjuju najbolji poslodavci u Srbiji.

Koncept konferencije osmišljen je tako da prati trendove i aktuelne teme i da se o njima priča na stručnom nivou, ali kroz razmenu konkretnih iskustava. Učesnici „HR Experience“ kroz stručna HR znanja i iskustva imaju priliku da čuju koji su to novi trendovi u sferi HR-a, kako unaprediti percepciju svoje kompanije u očima kandidata.

Putem predavanja, diskusija i radionica, svoja iskustva iz ove oblasti podeliće HR stručnjaci vodećih domaćih i svetskih kompanija. Ove godine pričamo o aktuelnim trendovima u HR sferi, kao što su employer branding i privlačenje kandidata. HR Experience dovodi u Beograd i svetske HR stručnjake – Dr. Max Blumberg, Tom Haak i Bruce Greenhalgh.

Više informacija o konferenciji ali i o kartama možete pronaći na zvaničnom sajtu događaja.