Serija online događaja za HR zajednicu - Netokracija.rs

Serija online događaja za HR zajednicu

HR World najavljuje seriju online dogadjaja na kojima HR eksperti iz vodećih kompanija prenose svoje znanje, alate i metodologije na niz savremenih HR tema.

Prošle nedelje, 20.03. organizovali su prvi webinar na temu Remote timovi, gde su predstavnici kompanija IBM, Microsoft i Nordeus kao i advokat i psiholog, održali jednoipočasovno predavanje na temu uspostavljanja i vođenja efikasnih timova na daljinu.

Sledeći online događaj zakazan je već za petak, 27. mart od 14-15:30h na temu: Remote benefiti za zaposlene. Govoriće se o tome kako da se kreira okruženje i klima koja dodatno motiviše  zaposlene i čini ih angažovanima i u uslovima kada gotovo svi rade iz svojih domova.

Odgovori dolaze iz kompanija Simens. Agilishift, Benefiti.rs i Symphony IT. Online događaji dešavaće se svakog petka preko Zoom platforme, a ovo su teme o kojima će se diskutovati sa istaknutim sagovornicima iz sveta HR-a:

  • Remote Benefiti – 27. mart 14-15h
  • E-Learning – ključne tačke, 03. april od 14-15:30h
  • Online onboarding, 10. april, od 14 – 16h
  • Agile HR, 16. april od 14 – 15:30h

Priključite se “Serbian HR Community” zajednici HR profesionalaca i prisustvujte svim online događajima potpuno besplatno, uz svu lokalnu podršku, popuste i benefite koje članstvo nosi. Saznajte više o člansvu i događaju putem zvaničnog sajta.