HR Week 2023 - Netokracija.rs

HR Week 2023

Ovaj događaj će kroz virtuelno iskustvo okupiti više od 10.000 profesionalaca iz oblasti ljudskih resursa i zaljubljenika u ovu oblast.

Najveći online događaj u oblasti ljudskih resursa koji organizuje HR World okupiće globalne profesionalce iz ove oblasti i zaljubljenike koji će deliti najbolje prakse u oblasti ljudskih resursa, studije slučaja, uvide, trendove, izazove, stručna predavanja i majstorske radionice sa publikom.

Publiku, najavljuju organizatori, očekuje više od 100 predavanja, radionica i stručnih razgovora koji će produbiti znanje učesnika o ljudskim resursima, a oni će takođe imati svoj profil sa mogućnošću kreiranja dnevnog reda prema sopstvenim interesovanjima i rasporedu.

Uz to, učesnike očekuje i deo za umrežavanje gde će moći da učestvuju u spontanim razgovorima i grade odnose sa drugim stručnjacima iz oblasti ljudskih resursa, HR Expo zona sa virtuelnim štandovima gde će biti izložene različite usluge u oblasti ljudskih resursa i zona za učenje sa velikim brojem edukativnih sadržaja o ljudskim resursima (knjige, blogovi, podcasti…).

Dodatno, postoji i mogućnost osvajanja posebnih nagrada, praćenje vašeg puta učenja i još mnogo zanimljivih aktivnosti!

Za više informacija o događaju i ovogodišnjim govornicima, posetite zvanični sajt ovog događaja, a svoje prijave možete slati putem sledećeg linka.