Heapcon konferencija u novembru posvećena softverskim inženjerima i tech biznisima

Heapcon konferencija

Heapcon, regionalna tehnološka konferencija za softverske inženjere i tehnološke biznise, održava se 3. i 4. novembra 2022. godine u Madlenianumu.

Nakon dve godine rada u smanjenom obimu, dvodnevna tech konferencija HeapSpace organizacije vraća se u Beograd, po prvi put u hibridnoj formi, a učesnici će moći da se opredele za uživo ili online prisustvo. Povodom predstojeće konferencije, oglasio se i Ninoslav Rupić, koordinator ovog događaja koji je istakao sledeće:

Heapspace tim ostao je “zagrejan” tokom dve pandemijske godine kroz rad na Hipkon Lajt konferenciji. To je bilo sjajno iskustvo, održalo je tim i zajednicu na okupu u jednom veoma komplikovanom vremenu i sada je konačno došao trenutak da se vratimo na koncept Heapcon-a koji je dobro poznat našoj publici.

Otvorene prijave za predavače

Misija Heapcon konferencije je razmena znanja, predstavljanje poslednjih trendova u svetu informacionih tehnologija i preduzetništva od strane svetskih eksperata. Blind Bird karte za uživo prisustvo su zvanično u prodaji po promotivnoj ceni, do objavljivanja prve postave predavača.

Prijava za predavače koji žele da podele svoje znanje i iskustvo sa publikom širom sveta otvorene su do 31. maja putem zasebnog linka. U skladu sa potrebama regionalnog tržišta programski komitet će odabrati predavače koji će držati predavanja na Heapconu.

HeapSpace je stekao (slavu) i iskustvo organizujući Voxxed Days Belgrade kao franšizu jedne od najvećih svetskih nezavisnih konferencija – Devoxx, u periodu od 2015. do 2017. godine. Heapcon 2022 je njihova treća autorska regionalna konferencija, dok su tokom prethodne dve godine organizovali lokalnu konferenciju Hipkon Lajt, prilagodivši tako svoju strast za organizovanjem događaja trenutnoj situaciji sa pandemijom.