IT stručnjaci iz celog sveta stižu na Heapcon konferenciju 3. i 4. novembra 2022.

Heapcon konferencija

Heapcon, regionalna tehnološka konferencija za softverske inženjere i tehnološke biznise, održava se 3. i 4. novembra 2022. godine u Madlenianumu.

Organizatori Heapcon-a, regionalne tehnološke konferencije za softverske inženjere i tehnološke biznise, objavili su imena prvih govornika. Sa objavom govornika u prodaju su puštene Early Bird karte koje možete kupiti sa 15% popusta u odnosu na regularne. Broj Early Bird karata je ograničen, i mogu se kupiti već sada.

O tome kako Google razvija svoje proizvode i koja je opasnost njihove međusobne zavisnosti, šta je sledeći korak u razvoju AI tehnologija iz ugla svetskog marketing eksperta, kako kognitivna nauka i psihologija mogu da doprinesu efikasnijem dizajnu korisničkog iskustva, i još toliko toga publika će imati priliku da čuje na trećoj Heapcon konferenciji u organizaciji Heapspace-a.

Heapcon će ove godine na dva stejdža u Madlenianumu ugostiti stručnjake poput:

  • Dale Lane, Senior Cloud Engineer, IBM
  • Christopher S. Penn, Co-Founder and Chief Data Scientist, Trust Insights
  • Mete Atamel, Developer Advocate, Google
  • Sohan Maheshwar, Engineering Manager, Uber
  • Alison B Lowndes, Senior Scientist, Global AI, NVIDIA

Pored njih, na Heapcon-u će svoje inspirativne ideje i iskustvo podeliti i: Aviad Hahami, Dejan Bosanac, Maciek Próchniak, Nicolas Fränkel, Rafał Legiędź, Sara Pellegrini & Milan Savić, Sendil Kumar Nellaiyapen, Sohan Maheshwar, Ties van de Ven, Viktor Farcic, Yagmur Simsek. Kompletna lista govornika biće objavljena u narednim mesecima na zvaničnom sajtu.

Heapcon konferencija je za softverske inženjere, ali kako se predavanja ne odnose samo na programske jezike, njenu vrednost mogu prepoznati i tech biznisi, kao i svi ljubitelji informacionih tehnologija željni zanimljivih priča i iskustava eksperata iz celog sveta.

Domaće IT kompanije prepoznale su vrednost Heapcon konferencije, i zahvaljujući njihovom sponzorstvu organizatori ove godine očekuju više od 300 učesnika i 30 istaknutih govornika iz celog sveta.