Heapcon 2023 - Netokracija.rs

Heapcon 2023

Konferenciju Heapcon 2023 organizuje organizacija Heapspace, koja najavljuje dolazak oko 700 učesnika.

Heapcon je, kako navode organizatori, idealno mesto za softverske inženjere i tehnološke kompanije koje žele da uče i povežu se sa najsjajnijim umovima u industriji.

Heapcon 2023 sa ponosom objavljuje jedan segment svojih govornika za ovogodišnju konferenciju. Neki od tih sjajnih govornika su Scott Chacon iz GitButler-a, Sendil Kumar Nellaiyapen iz Uber-a, Mihailo Joksimović iz Microsoft-a, Sven Peters iz Atlassian-a, i Álvaro Sánchez-Mariscal iz Oracle-a. Pogledajte celu listu na Heapcon stranici govornika!

Kao i svake godine, lansiran je novi Heapcon branding, koji možete videti kako na sajtu, tako na svim njihovim mrežama. Heapcon tim se potrudio da stvori svež i dinamičan izgled konferencije koji oslikava energiju i inovativnost svojih govornika i posetilaca.

Karte za ovaj događaj su dostupne na zvaničnom sajtu konferencije. Ove ulaznice pružaju priliku da uživate  dva puna dana kvalitetnih predavanja, expo zoni ispunjenoj sjajnim ljudima iz industrije i raznim nagradnim igrama.

Da biste ostali informisani o svemu vezanom za Heapcon, posetite zvanični sajt konferencije i njene društvene mreže (FacebookInstagramTwitter i LinkedIn).