Prijavite se za hakaton 'Pogled iz Orbite' i osvojite vredne nagrade

Hakaton ‘Pogled iz Orbite’

U periodu od 22.-23. maja organizacija Serbian Case for Space uz podršku partnera: Geodetskog zavoda Srbije, UNPD-ija i kompanije Planet organizuje hakaton: POGLED IZ ORBITE.

Svi prijavljeni dobiće priliku da uz pomoć satelitskih i drugih otvorenih podataka kreiraju rešenja koja mogu da pokrenu odgovorne i važne promene u našem okruženju, a za sve to – budu vredno nagrađeni. Na samom početku, pred takmičarima se nalazi zanimljiv izbor –  imaće priliku da odluče za koji od tri ponuđena izazova žele da pronađu rešenje:

  • Prirodne nepogode;
  • Zaštita životne sredine;
  • Unapređenje ekonomskog razvoja.

Zatim je potrebno samo da okupe tim (od najviše 5 ljudi) ili da se prijave samostalno – a na njihovu mejl adresu će stizati zanimljivi i korisni sadržaji koji će im pomoći da dodatno razmisle o ideji i temama važnim upravo za lokalno okruženje i izabrani izazov.

One najuspešnije očekuju vredne novčane i nenovčane nagrade koje ovom prilikom iz organizacije ne otkrivaju već pozivaju zainteresovane da posete Serbian Case for Space sajt i saznaju više o samom takmičenju i konceptu, kao i o prijavama za isti.

Iskoristite priliku da upoznate talentovane kolege iz okruženja, uspešne ljude iz domaće i svetske IT industrije i osvojite vredne nagrade. Za sva važna pitanja i konsultacije, možete se obratiti organizatorima putem mejla info@serbiancaseforspace.com.