Otključajte B2B rast uz Growtech SMA Bootcamp 2019.

Growtech SMA Bootcamp 2019.

Prva i jedinstvena B2B Marketing & Sales edukacija u regionu donosi znanje i najbolje taktike za inbound i outbound prodaju - uz iskusne stručnjake i mnogo praktičnih primera.

GrowtechSMA kreiran je za kompanije koje su spremne za rast, koje su odavno zaokružile razvoj proizvoda ili usluge i žele da se aktivnije bave prodajom i promocijom istih, kao i za pojedince željne usavršavanja i sticanja prednosti na tržištu rada sa tech kompanijama u regionu ili šire.

Dakle, vlasnici, startaperi, preduzetnici, direktori i menadžeri marketinga, prodaje, ali i marketing entuzijasti u frilenseri – dobrodošli ste!

U goste dolazi Craig Whitney, osnivač i CEO firme Tech Connections! To je čovek koji je mnogima doneo multimilionsku dobit praktično ni iz čega. Ali nije mu se samo posrećilo: govorimo o stručnjaku sa preko 20 godina iskustva sa UK i EU tržištem!

Uz njega, tu je i Daniel Disney, vodeći svetski social selling ekspert i aktuelni Amazon bestseller autor, sa preko 15 godina iskustva u prodaji. Daniel ima 450.000+ pratilaca na Linkedinu i taj broj raste za 5.000 svake nedelje, dok njegov sadržaj vidi preko 12.000.000 ljudi svakog meseca.

Oni će, uz jaku regionalnu i domaću postavku predavača, kao i ekipe iz agencije Market Republic, svojim jedinstvenim iskustvima i znanjem pokriti čitav spektar marketinških i prodajnih aktivnosti na strateškom, taktičkom i operativnom nivou.

Kroz 5 GrowtechSMA modula predavači će pokriti taktike specifične za B2B segment sa dokazanim najboljim metodologijama koje možete primeniti odmah, a svaki dan posvećen je jednoj oblasti.

Ulaznice za ovu edukaciju pronađite na zvaničnom sajtu GrowtechSMA.