Growtech Edukacija

Growtech Sales and Marketing Academy

Ovaj događaj ima za cilj da sve polaznike upozna sa temeljima prodaje i digitalnog marketinga u cilju unapređenja poslovanja i prodaje specifične za B2B tech kompanije.

Kako generisati B2B lidove i baviti se efikasnom B2B prodajom? Maja Lazarević, direktor i osnivač Market Republica (agencije sa čijim smo obimom poslovanja imali priliku da se upoznamo 2017. godine) pokrenula je serijal edukativnih predavanja sa ciljem prenošenja znanja o B2B prodaji i procesima koji se vezuju uz poslovanje sa privredom – za tehnološke kompanije.

Ova akademija namenjena je svima koji žele da unaprede svoj biznis ili pronađu zaposlenje u prodaji ili marketingu u B2B tech kompanijama u Srbiji ili inostranstvu. Growtech edukacija se zasniva na šest modula kojima će se pokriti temelji B2B strategija za uspostavljanje značajnih prilika za rast, kao i specifičnih taktika i metoda kojima se ostvaruje veći ROI na marketing aktivnostima.

Cena kotizacije za uvodni modul iznosi €190 bez PDV-a i obuhvata prisustvo radionici, alate, neophodnu dokumentaciju i 1-na-1 konsultacije. Više informacija o edukaciji i predavačima pronađite na Growtech sajtu.