Global Travel Hakaton u Beogradu poziva timove da razviju napredna rešenja za industriju turizma

Global Travel Hakaton

Na svetski dan turizma, 27. septembra u prostorijama Nove Iskre, pored ostalih gradova širom sveta, i u Beogradu će biti održan Global Travel Hakaton - namenjen svim timovima čija bi napredna rešenja mogla da industriju turizma učine pametnijom i pristupačnijom.

Organizator takmičenja je jedna od najbrže rastućih kompanija na svetu iz domena turizma – Kiwi. Predstavnici ove kompanije odlučili su da pozovu sve talentovane timove da se pridruže ovom hakatonu i pomognu da se značajno promeni i oblikuje način na koji ljudi putuju, te da se ova industrija učini još pametnijom, održivom i pristupačnijom svima.

Iz ove kompanije začetnici su pokreta #HackTravel, tačnije platforme koja će da služi za konstantno poboljšanje u industriji putovanja kroz različita tehnološka rešenja. Organizatori su za sada odredili da će teme za hakaton biti fokusirane na održivost, pristupačnost i zajednicu, dok će mentori biti objavljeni naknadno.

Prijave za hakaton su otvorene do 8. septembra putem sajta Eventbrite – gde je moguće pronaći i više informacija o lokalnim i globalnim nagradama.