Geekstone Heroes Talks dolazi u Zrenjanin - tema razmena iskustva i decentralizacija znanja

Geekstone Heroes Talks

Udruženje Geekstone, nakon letnje pauze, nastavlja sa organizovanjem besplatnih mini konferencija po Srbiji i poziva sve zainteresovane IT entuzijaste da se pridruže na narednom događaju “Geekstone Heroes Talks”. 

Nakon ovog događaja, biće organizovane još dve konferencije do kraja godine, u Beogradu i Novom Sadu, uz podsećanje da je Geekstone Heroes Talks putujuća jednodnevna konferencija koja se održava u različitim gradovima u Srbiji.

Ideja projekta je da se ova besplatna mini konferencija svakog meseca održi u drugom gradu u Srbiji, gde će iskusni predavači kroz 4 predavanja obraditi teme iz različitih segmenata IT-a: front-end, back-end, neuronske mreže i project management. Geekstone je neprofitna organizacija posvećena okupljanju programera u cilju lakše razmene znanja, iskustava i ideja o programiranju.

Cilj je podići svest o značaju konstantnog usavršavanja

U proteklih nekoliko godina organizovano je preko 20 meetup događaja, nekoliko radionica i tri konferencije. Prijatelji i sponzori organizacije Geekstone su društveno odgovorne kompanije, kompanija Vega IT i Event Room, koje su prepoznale vrednost i značaj ove organizacije za jačanje IT zajednice.

Cilj ove akcije jeste decentralizacija znanja, kao i da se podigne svest kod IT entuzijasta u Srbiji o značaju konstantnog usavršavanja, razmenjivanja iskustava, kao i kvaliteta rada na projektima. Prijave za događaj su već otvorene, dok više informacija o ovom i narednim događajima možete pronaći na zvaničnom sajtu Geekstone događaja.