Naredni Geekstone Heroes Talks o značaju konstantnog usavršavanja znanja u IT industriji

Geekstone Heroes Talks

Udruženje Geekstone nastavlja sa organizovanjem besplatnih mini konferencija po Srbiji i poziva sve zainteresovane IT entuzijaste da se pridruže na narednom događaju 'Geekstone Heroes Talks'.

Nakon ovog događaja, nastupiće letnja pauza, a nastavak besplatnih mini konferencija po Srbiji može se očekivati u drugoj polovini godine.

Inače, Geekstone Heroes Talks je putujuća jednodnevna konferencija koja se održava u različitim gradovima u Srbiji. Ideja projekta je da se ova besplatna mini konferencija svakog meseca održi u drugom gradu u Srbiji, gde će iskusni predavači kroz četiri predavanja obraditi teme iz različitih segmenata IT-a: frontend, backend, neuronske mreže i project menagement.

Glavni cilj – decentralizacija znanja

Geekstone je neprofitna organizacija posvećena okupljanju programera u cilju lakše razmene znanja, iskustava i ideja o programiranju. U proteklih nekoliko godina organizovano je preko 20 meetup događaja, nekoliko radionica i tri konferencije. Prijatelji i sponzori organizacije Geekstone su društveno odgovorne kompanije, kompanija Vega IT i Event Room, koje su prepoznale vrednost i značaj ove organizacije za jačanje IT zajednice.

Cilj ove akcije jeste decentralizacija znanja, kao i da se podigne svest kod IT entuzijasta u Srbiji o značaju konstantnog usavršavanja, razmenjivanja iskustava, kvaliteta rada na projektima. Više informacija o ovom i narednim događajima potražite na zvaničnom sajtu Geekstone-a.